en dum idé

att inte kika på termometern innan jag gick ut för en löptur tidigare idag var en, ja, dum idé.
Dum som jag var tog jag endast på mig ett par syntettights, alltså dom jag brukar ha för att träna inomhus, och tänkte.. nej förresten, jag tänkte inte alls.
"oh, kyligt!", tänkte jag när jag kom ut genom porten men tänkte att det lär ju inte kännas så pass när jag gått en bit. Mjorå, det kändes minsann efter ett par minuter i benen!
HELVETE, vad ont det gjorde i låren! och när jag hade sprungit till lillsjön pallade jag inte mer och vände hemåt istället för att fortsätta runt sjön. Jag var till och med tvungen att kuta till jula på lillänge för att värma benen, haha.
När jag äntligen kom hem och tog av mig byxorna såg jag att låren var knallröda med vita utbuktande fläckar på. Schweet.
Sen sa mamma att jag var dum som inte hade klätt på mig tillräckligt och sa även att det var -17 grader ute.
Åh jag är en idiot.
En idiot med en förfrysning.

tjena snygging


fräknar


la france


idyll


kråkor


första hp-filmen på femman nu

imorgon är det en vecka sen jag kom hem från frankrike och allt känns som vanligt igen, skönt. I måndags och tisdags ville jag bara gråta för att det sög så hårt att komma hem från paris till skola och vinter haha, men nu känns allt helt okej igen. Det var ju toppen att träffa kompisarna igen plus att ösd är ett riktigt vinterland just nu, så jävla fint.
-
Sen så kom tobbe hem nyss från storstan new york. Vi lyckades ju vara bortresta samtidigt så har inte träffat brürsan på nästan tre veckor. Gött att träffa han igen!
-
Kvällen ska spenderas med att sortera och lägga upp mina bilder från la france på facebook, hähä. Ska även klippa ihop en liten film! Åh vad kul, jag älskar att hålla på med sånt..!

juno

Imorgon ska jag på filmfest och tänkte dyka upp som juno herself.

mont st michel

jag tycker om att vara i frankrike.

flers

hoppla hejsan
jag befinner mig just nu hemma hos alice i flers och kanner mig allmant korkad. jag forstar verkligen iiinngeeen franska alls, det ar som att all kunskap bara flygit ivag. Tur har jag dock da en amerikansk utbytesstudent ocksa bor har och som kan hjalpa mig att oversatta och forsta franskan. Fy vad dum jag kanner mig, inte roligt. Amerikanskan ar snall dockl, hon sager att jag ska forsoka att prata franska iallafall och att fransoserna uppsakattar ett tappert forsok. haha ah detta kommer bli en spannande vecka.
-
jag har ingen aning om vi ska ata middag heller, nar fan ater dom i frankrike?

iväg till Frankrike-t

om en timme circus, går bussen till Skavsta där vi sedan imorgon bitti ska  flyga vidare till Beauvais utanför Paris för att till sist ta oss till Flers. Vart tog tiden vägen? Lite så känner jag, jag åker fan imorgon!
-
Och sen.. Paris, behöver jag säga mer?
-
Paris.
-
ses den fjortonde!


old man

idag spenderade jag tre och en halv timme i frisörstolen på amazing hair och gick därifrån med en fräsch frippa. På kvällen blev jag bjuden på bio av mamma och såg "i rymden finns inga känslor", riktigt bra film faktiskt. Efter det blev det tvmys hos Madde, och nu sitter jag i soffan och lyssnar på neil young, simon & garfunkel och andra gamla godingar medan jag laddar ner musik till resan imorgon.
Jag åker imorgon!!

duffel trubbel

åker till frankrike på tisdag, då ska jag finna mig en fin duffel.