hjärnmos någon?

ujuj, nu snackar vi mosad hjärna. Idag hade jag endast en lektion då jag fick veta mitt betyg i svenska och sen var det slut. Då var klockan runt 12, så jag gick till biblioteket och satte mig för att studera till historiaprovet imorrn. Där satt jag på min stol med näsan i boken i sex timmar till klockan 18. När jag kom hem tog jag en äta-sepåtv-paus i två timmar, och sen pluggade jag två och en halv timma till. Imorgon ska jag plugga två timmar på hålet också innan provet. Herregud, även fast det är under press jag pluggar bäst så måste jag verkligen bli bättre på att dela upp pluggandet på flera dagar, det blir lite av en överdos för hjärnan när jag läser så här. Får bättra mig i trean helt enkelt.
När jag hade pluggat klart belönade jag mig med en nachotallrik och ett stort glas mjölk, och vet du vad? Det var gött som fään.

dyac

åh vad jag älskar damnyouautocorrect.com, så jävla skön sida. Jag sitter alltid och skrattar högt. Det bästa är när det blir fails flera gånger på raken, haha ack ack så underbart.


lookbook

'

majsigt gott

idag har vart en soft men ändå jävligt osoft dag. Jag och madde tog en fruktansvärt lång promenad (som resluterade i ett gäng blåsor) till isakssonvallen där vi hade en liten friluftsdag. Vi spelade brännboll mot ettorna och förlorade men ett, ETT ynka poäng. Skjut mig. Grillade korv gjorde vi också och det var gött minsann, korv kommer lätt vara min basföda när jag skaffar egen lya, så förbannat gott.
När vi slutade drog vi på vårt allas älskade donken och käkade lite, sen blev det chill hemma innan jag trampade iväg till fristilen för ett skönt spinningpass.
Eftersom både mamma och tobbe är på bal fick jag laga middag själv idag, och bilderna nedan är endast för att lovisa ska förstå vad det var jag gjorde med tortillabröden egentligen. (man tar två tortillabröd, lägger det man vill ha i mitten, och steker sen bröden lätt i en stekpanna. Enkelt men mycket, mycket gott)


en student

tänk att min fina bror snart tar studenten, ack, de växer upp så fort!


när solen lyser in i mitt rum


barbie

ikväll var jag och ett gäng andra brudar hos carro som bjöd in till 18årsmiddag! Vi bakade en superfin rosa barbietårta till henne, och jag kunde inte vara mer stolt.


smetana

har hittat den godaste mixen, ja.. ever. Cheese rolls med smetana + avokado.


NAAW


20+

tjenis.
jag kom nyss hem från badhusparken där jag och amanda suttit i ex antal timmar och mumsat piggelin. Vädret är skönt visst, om man inte går klädd i jeans, skjorta och ullbasker. Damn it..!
Nu har jag förflyttat mig till min egen balkong. Ska kika lite vänner tänkte jag innan middag och sen spinning.


19

idag fyller min yngsta bror 19 bast, han är världens bästa så grattis till han!


vit

en vit iphone 4 skulle jag inte säga nej till


bäst


och så kom våren

vet inte riktigt vad jag tycker om att våren är här.. Skönt, javisst, men samtidigt känner jag panik, stress och alla andra pulshöjande åkommor. Dels för att jag känner att jag vill åka mer skidor, både på tur och alpint, men också för att det nu är fem veckor kvar till sommarlovet och jag går snart ut tvåan! Jag är stört glad dock över att inte gå i trean, vill inte ta studenten och lämna trygga wargen heh. Tänk att gå ettan igen, när allt var nytt och spännande.
.

fluff


knoppt


andra hand

hehe snacka om att jag har fyndat den senaste veckan. Köpte jeansen och den vita toppen för 130 kr sammanlagt på outleten i onsdags. Och i helgen när jag och lovisa cyklade iväg till kupan hittade jag seglarskorna och den gula kjola för 85 spänn. Till slut så köpte jag det virkade linnet och den röda skjortan idag på frälsis för 40 kr. moaha. Linnet är dock gult, så det ligger och myser i klorin just nu. Håller tummarna för att det blir vitare och finare.
.

view from the top


blue ridge mountains

finfint påsklov som sagt