fint

mmmm, älskar mitt nya silverlinne från monki. Armbandet från snö är inte hel fel det heller, känns väldigt jag med marinblått.
post graduation syndrome

halloj i stugan!

jag har känt mig rätt nere de senaste dagarna pga diverse saker, men idag har tillvaron kännts lite bättre. Igår kväll flyttade jag till pappa eftersom jag inte bott här på rätt länge, och det känns fint! Jag bor i "lillstugan" på gården nu (eftersom Maja är hemma över sommaren) vilket är asnajs eftersom vi har burit ner datorn hit (och internet funkar!), plus att jag har tv och en riktigt bra stereo som går att koppla till mobilen där jag har all musik.

Jag har varit riktigt seg de senaste dagarna, jag väljer att kalla det "post graduation syndrome", men idag fick jag faktiskt tummen ur röven och åkte på stan med Maja och Lisa. Hade inte käkat nåt på hela dan då så jag köpte mig en french hot dog, helt galet vad gott det är alltså. Köpte även ett superfint silvrigt linne på monki och ett armband från snö. Efter middagen for vi iväg igen för att se Tores cykeltävling (han är jätteduktig fast än han just börjat tävla!) och sen åkte vi till Lungre för att kolla när pappa körde gokart med jobbpolarna, sedan avslutade vi vår lilla biltur med en sundae på donken. Fint vettu. Det är mer än vad jag lyckats åstadkomma de senaste fyra dagarna tillsammans, wow.

Nu ska jag kika på how i met your mother <3 och packa upp.

vit

jag har absolut inget att göra idag/ikväll, så jag ritade upp alternativ till min studentklänning (ha-ha). Det jag vet är att den ska vara enkel, klassisk, och med ärmar, korta eller långa. Ett år kvar nu! Känns skönt att jag vet vad jag vill ha.

big daddy dies
"This movie was so surprising. I never expected to be blown away like that. I watched this scene over and over, it has to be one of the most amazing scenes i've ever seen. So emotional, so raw, the music and all the flashy lights fitting perfectly together, creating this unique atmosphere that will make any chin fall to the floor. If you havent seen the movie I probably sound like a freaking weirdo, but once you see it, you will understand."

färgsplash

ujuj, den där kjolen vill jag minsann ha.


beach

sådärja! Nyduschad och insmord sitter jag skönt i soffan med jönssonligan och en skål jordgubbar. Jag kom hem från volleyträningen för en stund sen, det är så fruktansvärt roligt med beachvolley!! Kommer bli underbart att lira det i sommar. Vi spelade en timma och en kvart extra också efter träningen, det är som ingen som vill gå hem. ååh vad kul det är! weehå!

beachvolley

ååh vad kul det är med beachvolley! Hade träning ikväll, och efteråt var vi några som stannade kvar och körde en timma till. Ömma fötter, men fan vad kul det är! Nu ikväll när det var sånt himla härligt väder också var det grymt kul att spela.
Nu ska jag duscha och käka en välförtjänad middag!

att chilla

ujuj, så oproduktiv jag varit de senaste dagarna. Det har verkligen varit lungna brisar.
I onsdags var det ju studenten, så då var det visserligen fart å fläng hela dagen, men i torsdags gjorde jag då inte mycket alls. Soffhäng javisst, spelade volleyboll på kvällen men det var väl allt.
I fredags lyckades jag maka ner arslet på stan med mamma iaf, och sen tog jag en fika med sigge och lydia på tings. På kvällen blev det mer filmhäng med sigge och lyddan. Produktivt var det ja.
Igår sov jag till 10, läste två timmar, och somnade om till 14.. suck. Det värsta som finns måste ju vara att sova bort halva dagen. Man mår så dåligt inombords!
Idag gjorde jag inte bättre ifrån mig, jag sov så fruktansvärt dåligt i natt så jag vaknade idag av att pappa plingade på dörren klockan 13. Jag ska nog åka iväg på picknick med ett par kompisar snart iaf så att jag inte blir ännu bättre vän med soffan och tvn.
Lite väl mycket chillande de senaste dagarna alltså, men rätt skönt ändå nu när det mesta av skolarbetet är gjort. När jag får lov på riktigt dock blir det definitivt inte soffhäng.

ögonbajs

börjar bli lagomt less på den här förkylningen nu som suttit i mer eller mindre sen i början av mars. Har haft slem i halsen och hosta sedan urminnes tider typ, och i förrgår fick jag ont i halsen också. Som grädde på moset vaknade jag även med ögoninflammation idag. Fml.

Studenten

Några av mina bilder från studenten