YEP

I jul ska jag önska mig en hög med presentkort, jag behöver lite plagg som luktar nytt.

VÄLKOMMEN TILL ÖSD

Tror jag ska ta och beställa hem en av de här pöjkarna

HELT OK

Ligger i min säng, lyssnar på amelie-soundtracket och drömmer mig bort till Paris. Dit vill jag minsann tillbaka, och det snart. Tänk att åka iväg med ett par vänner, bo på ett av alla mysiga hotell i Montmartre, dricka kaffe på en trång uteservering och ta turistbilder vid eiffeltornet. Ja jo, jag är på.

MJUKSTART

hoho, vilken mjukstart jag fått i skolan den här veckan. Hade inga lektioner igår, och imorse var jag på skolan men fick gå hem ganska fort eftersom bara några få behövde vara kvar för att förbereda sig för öppet hus. Så nu halvligger jag här i soffan och tänkte jobba lite med pa't istället. Har nästa och sista lektion 13.05, gött. Plus att imorgon är det öppet hus hela dagen, och då blir det inte heller vanllig skoldag. Åh, skönare vecka.

ROM


K2

Sitter och googlar på mina nya skidor, ett par k2 amp radius med catch free rocker. Killen vi snackade med i butiken när vi köpte dom var väldigt hemma på skidfronten och rekommenderade dessa skidor till mig bland flera, men till slut valde vi alltså dom här. Blir lite osäker på dom nu dock när jag googlat en del på dom, det står att de passar bra för åkare som är nya i sporten och vill komma in i den fort, vilket inte riktigt passar in på mig kanske.. haha, dock har jag även läst andra saker också, t.ex. att de passar åkaren som alltid vill få ut maximalt av skidåkningen osv. Äh fan, jag hoppas att de passar mig och att JAG tycker de är roliga att åka på och ska inte säga nåt förns jag gjort det. Ska bli kul att prova skidor med rocker också! Nu får snön ta och komma så att jag får testa nya skidorna, och pjäxorna!! (Ber till högre makter att jag slipper kramper och skit i ben och fötter i år, pleeease) Lägger till en söt bild på mig och nya skidisarna också.


SVEZIA

Hemma igen från rom. Känns bra faktiskt! Jag är oväntat lugn, brukar ju få en släng av ångest när jag kommer hem igen från en resa, men just ju flyter det på fint. Hur som haver så har jag haft det toppen med stort T de här två veckorna. Sigrid och jag har haft det riktigt kul tillsammans och har verkligen gjort och sett det mesta som rom har att erbjuda. Staden var jättefin och det mesta var helt klart över förväntan, jag vill absolut återvända fler gånger. Tack för den här gången rom!


ROMA

Trivs som fisken i vattnet har i Rom. Sigrid akte hem i morse dock, sa utan henne ar det inte lika roligt, men staden ar underbar, maten (om man inte failar med den som vi for det mesta gjort) ar god och det ar gront och varmt utomhus. Vi har besokt en hel del sevardheter, som t.ex. Castel st angelo och vatikanmusìeerna. Vi har shoppat och atit paninis, har aven druckit goda och mindre goda drinkar och akt en hel del metro. Vi har haft det valdigt bra och roligt helt enkelt. Definitivt topp tre favoritresor!