JAPP

Jag kan inte sy men jag sydde om en klänning, se där! Man kan om man vill. Den är ojämn, trådig och inte helt perfekt men vafan, det är en klänning, och helt annorlunda från orginalet. Kanske till och med en nyårsklänning. Hej och hå!


ARTON

Idag är en bra dag, för jag fyller ARTON år idag!! Äntligen säger jag bara. Har haft en jättebra dag, men kan inte låta bli att längta tills på söndag då jag får fira på riktigt med mina fina vänner! Åh vad jag har bra vänner appropå det, underbara allihopa. (Sentimental)


ÅH

Titta vilken fin, den skulle inte sitta helt fel. Om jag har lite cash efter jul kanske jag vågar mig på en beställning..

RONJA

Så här kan håret se ut efter en kväll som ronja rövardotter. Helt klart de värsta tovorna jag varit med om, borstade håret i säkert två timmar. Fy f-a-n. Annars då? Jo filmfesten var helt okej rolig, och efterfest blev det till och med. Kom hem runt 5, så den här dagen har väl inte varit den mest aktiva i mitt liv. Soffhäng ftw, men imorgon ska jag hänga med lovisa så det blir nice.


TILLVARON

Idag har jag varit så galet less på tillvaron, det bara slog till som en käftsmäll i ansiktet där på eftermiddagen. Kände mig gråtfärdig och tyckte att livet sög. Det kan ha dels ha haft att göra med historiaprovet på torsdag som jag så motvilligt var tvungen att plugga till ikväll, men nu är det gjort, och faktiskt, livet känns lite lättare nu. Nä men det är väl mörkret, det svarta PA-molnet som hänger över mig och skolan helt enkelt som får allt att kännas extra tungt. Tur då att jag har fina vänner att umgås med i vintermörkret, och att jag snart kan använda fingrarna på endast två händer för att räkna ner dagarna till den största dagen av dem alla. Åh jag känner mig som 8 bast igen, tänk att det kan vara så roligt att fylla år. Nu ska jag fortsätta ägna mig åt bloggläsning och yann tiersen.