hallonbak


buda på

http://www.tradera.com/svart-transparent-blus-med-kras-strl-40-auktion_163002_131458074

onödigt

jag sitter i sängen med datorn i knät och lyssnar på soundtracket till Alice in wonderland, fint. Tidigare ikväll spelade jag volleyboll som vanligt och det kändes i knäna måste jag säga. Annat än det så har helgen varit helt ok. Mös med eila och matilda i fredags, jobbade igår och besökte farmor på hennes 80årsdag idag vilket innebar tårta i alla olika former. Nu ska jag se på ett avsnitt av vänner innan jag har en dejt med john blund.

fredagsmys

jag är proppmätt. Mamma och tobbe är inte hemma så jag har käkat middag själv i soffan framför vänner och blivit tjöck. Revbensspjäll med potatissallad blev det, rätt okej alltså. När jag lyckas få arslet ur soffan ska jag trampa iväg till matilda och mysa med henne och eila, det ryktas om cupcakes..


TP-Kväll

ikväll bjöd jag bjöd in några sköna tjejer på tp-kväll med en massa goda tilltugg, och nu är jag är proppmätt på grönsaker, dipp, digestivekex, vindruvor och hemmagjorda pestochips. Trevlig kväll hur som helst!


fin dag

kom hem från träningen för ett tag sen och har njutit av mitt fantastiska kvällsfika i soffan framför tvn (rostat surdegdbröd med lufttorkad skinka och avokado). Det var ovanligt jobbigt på träningen, fick håll ända upp i axeln och mådde illa trots att jag åt flera timmar innan, skumt. Måste bero på att förkylningen inte är helt borta ur kroppen än.
Annars så har dagen varit fin. Har bl.a. lyssnat på redovisningar om sveriges medeltidshistoria och suktat efter lunch i datorsalen. Har även tagit en sväng på stan, käkat middag med pappa och varit på särskolans konsert på pc.
Och appropå blåbär måste jag göra dessa kakor med jordnötssmör snart, ser de lite goda ut eller?
.

matglada

jag och tobbe lagade mat idag, och en mycket god korv stroganoff blev det. Ganska kul att laga mat med brürsan ändå! Kanske blir en tradition.


kött och kött

en sån här finmiddag kan det bli när man inte pallar att laga nåt.


frulle/lunch

skulle inte sitta fel med detta just nu