blåbärsrisifrutti

Skön dag idag, not. Lunch efter sex timmar i skolan är för låångt, tur att lyan har blåbärsrisifrutti! Idag körde vi igång med ett nytt grupparbete för fn-rollspelet vi ska ha senare, vi skrev även en novell på engelskan, vi hade psykologiprov och vi såg klart en film på svenskan. Känner att skolan har kommit igång ordentligt nu, och uppgifterna och proven börjar sakta men säkert hopa sig.
-
Jag har fortfarande grymt ont i halsen också, och det blir tio gånger värre på eftermiddagen, blööh, det ger sig aldrig. Blir en tripp till apoteket innan vi åker och fikar hos andreas och josefin ikväll.
Nu blir det middag och lite plugg innan jag återvänder till tvn och the hills.

räkpasta och idol

Jag kom hem nyss efter att ha spenderat kvällen hos min bror kristoffer. Jag och tobbe blev bjudna på en grymt god räkpasta (jag som inte ens är ett big fan av räkor) till middag, och sen kaffe och tvhäng i soffan. GÖTT! Det var väldigt trevligt att umgås med koffe igen, det var ju ett tag sen!
Dock innebär min lilla visit att jag inte har fått undan psykologiplugget än för imorgon, vilket betyder att jag får bänka mig i sängen med psykologiboken nu istället. Nåväl, familjen kommer först!
-
Förresten, någon frågade om jag satt upp bilderna på väggen (se inlägget en bit ner) i ramar, men nixpix det har jag inte, har bara använt gammal hederlig häftmassa!

alvedon och te

 funderar lite på om jag kanske fått en släng av halsfluss.. nej nej nej hoppas för i helvete inte det, har inte tid med sånt tjafs.

känns fint

Nu är jag nära på att aldrig ha haft så här ont i halsen. Det gör inte bara galet ont när jag sväljer, utan även när jag andas, rör på tungan och pratar. Grett!

Sömn är den bästa medicinen har jag hört, så godnatt.


viva

Bilder på vänner, minnen och roliga tillfällen sitter nu på min vägg, och fler ska det bli.


Kurt Lewin

Sitter i sängen och läser på om Kurt Lewins olika ledarskapsteorier inför psykologiprovet på onsdag, ganska intressant faktiskt när jag väl satte mig in i det. Nu ska jag bara läsa på om några andra snubbar också och om deras experiment och teorier. Grett.

Sen ska jag belöna mig själv med att läsa nyaste elle och mysa lite framför tvn tror jag. 

korvmani

Riktigt fin höstdag idag! Lagomt varmt och allt vilket var näjs. Inte kunde man sitta inne en dag som denna, så jag mötte upp Lovisa för en runda på stan och fick med mig en fin skepparkavaj/jacka hem. Senare på eftermiddagen fick vi sjuka cravings för korv, så vi tog bussen hem till henne, gick på ica och handlade och åt sedan korv med bröd framför tvn. Jisses vad gott körv kan vara alltså, med vitlökssås, rostad lök och ketchup.

curly mccurly

Brürsan och jag på bild, hehe. Jag kan inte låte bli att förundras över att både han och mina andra två bröder fick väldigt mörkt hår med små söta lockar, (iaf två av dom) medan jag fick ljusare spikrakt hår. hm, interesting. Jag är lite avis.


alexander supertramp

Såg klart på into the wild idag, (nej jag hade faktiskt inte sett den än, tro't eller ej) och nu önskar jag att jag inte gjort det. Taskigt slut ju, fy. Väldigt bra film annars, väldigt fin. Plus att den innehöll ett ton med bra musik med Eddie Vedder, men också den HÄR fina låten.


old beauty, nu kan du dö

uuuh jag har så äckligt ont i halsen, sådär lagomt störigt på ena sidan av halsen också. Känns lite som i reklamen, äter ståltråd. Nåväl, nåväl så kan det vara. Får väl knapra halspiller och bedövningsmedel så kanske det känns bättre. Annars då? Suckar över att varken life of ryan eller jersey shore går på mtv just nu.

friscoburgare

Vi käkade friscoburgare för ett par dagar sedan. Alltså max's egna hamburgebröd som man köper på affären. Hallelujah vad gott! Saftigt och åh, mums, dregglar på kudden.


inte marabou, men lika gott

Salamimackor räddar dagen

perdita

Vilar hakan på ena knät och har just käkat en skål med fil och crunchyflimgor. Ingen dålig combo det vill jag lova.
Jag kan också meddela att världens längsta skoldag ägde rum idag onsdag den 22 september från kl 8.15 till 16.40. Inget märkvärdigt kan man kanske tycka, men när man äter frukost kl 7 på morgonen och inte får mat igen förns kl 13 på dagen, ja då fungerar inget som det ska. Huvva vad hungriga vi är på onsdagar, lite som de 101 dalmatinerna - Trötta, hungriga och kalla. Man får prisa lyan för deras kycklingmackor.
Efter skolan hann jag även med lite maTTe hos maDDe, och när jag kom hem kände jag mig tröttare än guran. Slängde mig i soffan med franskaläxan framför idol och lärde mig mer om sång än om franska.
-
Jag fick skjuts hem idag så cykeln blev kvar i stan, och eftersom jag är pank och inta har fått busskortet av skolan än betyder det att jag måste åka bil in med pappa halv jävla sju på morgonen när jag börjar nära halv nio, varför jag varför jag.
-
"Berg flyttar in" har börjat igen förresten och jag såg första avsnittet ikväll. Carina Berg alltså, haha, skönare tjej.

glöm inte vattenflaskan nästa gång emma

Idag tog jag tag i träningen ordentligt. Började med att cykla från ope till skolan imorse, sen gick jag på både bodystep (tog död på mig) och bodybalance och cyklade sen hem i regnet. En jävla helvetescykeltur var det. Det spöregnade, jag blev genomblöt och kall, och min papperspåse på styret fylld med grejer gick såklart sönder av regnet så att jag fick hålla allt i famnen resten av vägen hem. Men je e int bitter.
Ikväll var planen att plugga matte, skriva klart ett tal och göra en franskuppgift. Matten är ju apsvår så där hann jag bara göra yttepyttelite. Hann inte göra talet heller, men franskan blev klar iallafall.
Lägger man ihop dagens bedrifter är slutsatsen att jag varit duktig idag. Belöningen stavas sömn.

en bra plan

Hej!

Jag sitter och oar med till Eddie Vedders låt hard sun. Utan tvekan min nya favoritlåt! Jag tänkte försöka skriva ihop mitt tal nu så att det är klart, men det är så svårt att komma igång, facebook lockar farligt mycket. Nej jag ska försöka skriva klart det! Så kan jag med gott samvete åka och kolla på film med Lovisa och Sigge sen. Bra plan Emma.
Lyssna HÄR

society


hard sun


space bound



ny bloggadress!

Tröttnade på devotes layout och ville ha något lite enklare, så jag tog och bytte hit till blogg.se.

Jag inviger bloggen med att tipsa om en av de bästa låtarna någonsin som även gett namn åt blöggen!

Emma's house med The field mice

Välkommen till min nya blogg!