frälsningsarmén

jag vet att jag redan visat dessa bilder, men snacka om att jag är nöjd med de tre plagg jag köpte på frälsis för nån månad sen. Knytblusen, den blåa klänningen och den andra vita blusen gjorde susen i garderoben. Ska nog bege mig till frälsis i helgen igen tror jag, fynda lite.


jesus fever

Min nya favoritlåt tror jag allt.

ätbart

till middag idag åt vi en slags pizza, fast med smördegsbotten. HUR gott som helst och tio gånger godare än vanlig hemmagjord pizza. Riktigt gött med proscuttio på också, mums. Den här specialaren måste jag rekommendera alltså.


sandra 18 år

i fredags bjöd sandra in oss tjejer på födelsedagsmiddag för att fira sin 18årsdag. Hon bjöd på en grym fläskfilérätt med potäter och en riktigt god panacotta till efterrätt, 10 av 10 där sandra. Det var kul att vara hos sandra igen, och kvällen var trevlig förutom att alla nyblivna 18åringar drog på krogen, haha.


sigrid 18 år

igår fyllde fina sigrid 18 år, och det firade vi bland annat med att överraska henne med pannkakor och morotskaka. Vi bakade hemma hos mig och sen gick vi till hennes hus, och när hon öppnade sjöng vi med och dansade till eric saades popular eftersom ingen av oss gillar (klarar av) att sjunga födelsedagssången. Det blev en mysig eftermiddag med gott fika och fint umgänge.


torsdag

idag hade vi bad på idrotten, och jag gjorde klart de sista två momenten som krävdes för mvg (Två längder crawl och att hämta en docka på 4 meters djup). Jag är glad att jag klarade crawlen, eftersom jag aldrig hade crawlat innan idag, men det gick ju riktigt bra faktiskt, yey.
Efter lunch var alla vi tvåor på en föreläsning om sex. Väldigt bra och roligt faktiskt, föreläsaren var superduper, och kul att det var en kille dessutom!
Musiklektionen var även inställd dag, hur jävla gött som helst. Musiken är verkligen inte som jag trodde, fasar för att gå dit varje vecka. För jäkla trist alltså.
-
Så där ja, en liten dagsresumé. Nu är jag hungrig och väntar på middag.

blå

idag var jag göllig med rosett och allt. Hade till och med läppglans på mig, herregud. Det händer bara inte.


tee party

idag har jag och lovisa bakat scones hemma hos mig. Riktigt goda blev dom, och jag har i stort sett levt på scones hela dagen. Sigrid kom förbi också med mynta och gjorde mintte till oss, gött!


possibility


snöyra

det var ett väldans skådespel utanför fönstret imorse när snön yrade omkring, mysigt.


krage

köpte som sagt ett par grejer på frälsis för några veckor sedan. Då köpte jag bland annat denna söta skjortblus. Den är inte så genomskinlig som den ser ut på bilden.


dagsljus

åh vad det är härligt nu. När man vaknar på morgonen är det ljust, och de senaste dagarna har det även varit blå himmel och sol också som grädden på moset.
Vilken sjukt stor skillnad det är att vakna kl sju på morgonen nu, jämfört med i december. Huvva, man är så mycket piggare och gladare och jag har verkligen inga problem alls med att ta mig upp längre.
Plus att det är ljust när jag kommer hem från skolan, och fortsätter att vara ljust ända till klockan sex eller mer. Det är såå skönt!
Underligt det där egentligen hur man faktiskt klarar av den där mörka perioden på året när man knappt ser dagens ljus. Det är nästan som att nån snabbspolar den tiden, tack för det, jag klagar då inte!


proscuttio

kände bara att jag var tvungen att visa upp min lunch som jag snodde ihop i måndags. Sallad med avokado, tomat, gurka, proscuttio, olivolja + lite krydda och pesto. MÖMS, fy fan vad underbart. När jag ändå håller på blir det en bild på min middag sen i måndags också. Hemmagjorda fricsoburgare! Vägen till människors hjärtan går via mat, true story.


jämtland


sigurt

hahahahaha, här har vi en fin bild jag tog i åre i helgen, sigrid 80 bast.
(sgrid om du ser det här, du ser inte ut så här när du åker egentligen)


japan

tyckte att denna bild var fin, ett gäng indiska barn som ber för Japan


lovar

sitter i stugan med andreas och josefin och ser på mitt favoritprogram melodifestivalen. Håller såklart på favoriterna eric saade och danny.
Nej men annars då? Har haft fyra riktigt fina skiddagar nu sen i onsdags och haft det riktigt gött i lovisas lägenhet. Nu sitter jag dock i stugan som sagt och chillar med brasa och chips.
Egentligen skulle jag åka hem idag, men Lovisa föreslog en extra skiddag imorgon, och inte tackar jag nej till det. Det är ju så bra i backarna nu, så jag må passa på.


mot åre!

nä nu beger jag mig mot åre för resten av lovet. Ska flytta in hos lovisa i duved för ett par dagar med ett par kompisar så det blir GÖTT. Efter det åker jag vidare till stugan och bor där med mina syskon i helgen.

hittade en gammal bild på lydia från 2009. Nu är hon i italien och åker skidor..

andas ut

lov var det här! Och lov innebär för min del att träningsdelen av mig stänger av och att svulldelen tar över. Japp, chill är väl den rätta benämningen på detta lov. Idag har jag iaf städat och putsat skor, så nån nytta har jag trots allt åstadkommit. Snart tänkte jag käka rester till middag och sen dra till julia för lite fethäng.

random bild på en värmeplågad julia från thailand förra året, hähä

frälsis

fyndade på frälsis i lördags och fick med mig tre plagg hem för ynka 60 svenska kronor. Är inte livet underbart så säg när det händer?
Ett av de tre plaggen är blusen nedan. Superfin knytblus som känns dyr, hehe.


gröna och rosa och blåa och gula

min blogg börjar likna en tvättäkta bakblogg, men men. Så går det när ens vänner fyller år tätt och när bakverken gör sig alldeles förträffliga på bild. Dessa godingar bakade jag igår och gav till Lovisa som en del av hennes 18årspresent. Annat än det fick hon en finfin drömfångare och ska såklart även få en liten partykväll.


årsmöte

i torsdags var det dags för årsmöte med optimal, och jag måste säga att det var otroligt roligt! Ebba hade styrt upp jättebra med mat och allt, och det var väldigt mysigt att sitta och sippa på ett glas saft och skratta bland tända ljus.
Det ska definitivt bli fler myskvällar med dessa fina och härliga kyrkflickor!


tantgympa

ikväll har jag varit på tantgympa med mamma i brist på annan träning. Eller ja, tant och tantgympa, det var banne mig jobbigt. Mina magmuskler har sett bättre tider helt enkelt.
Annars då? Jo då, gjorde äntligen det fruktade matteprovet imorse och det känns som att det gick helt okej, oerhört skönt att ha det gjort.

Hörde DENNA låt i på radion på vägen hem från träningen, den är ju för jävla bra ändå alltså