glädjespridare

Min sysselsättning för ikväll har varit att baka små glädjespridare.




tjugoåttonde

Skrev just ett inlägg, men såklart slinter jag med fingret och lyckas klicka bort det. Blir gäälen. Det kanske var menat dock, för det var riktigt ointressant. Hur som helst så tror jag att provet i humanbiologi idag gick rätt bra trots mina inte så bra förutsättningar för att plugga till det.

nu blir det till att baka små fina cupcakes!

rädda mig

sitter och lyssnar på discohits från 70talet och skriver en uppsats om discokulturen. När jag är klar med den måste måste måste jag ta tag i nk.n eftersom det är prov på måndag. Herregud, jag har då aldrig känt mig så omotiverad till att plugga för ett prov. Synd att det är så sjukt trist att plugga nk.
Usch, jag känner mig alldeles nere på grund av skolan också, jag vill bara ha lov nu och slippa plugga för en stund.
Är hyfsat orolig över både nkprovet och matteprovet som väntar. De två är ju mina svagaste ämnen, och jag vill inteee plugga till dom, de ger mig världens klump i magen. Kan jag inte bara låta Grim kissa på böckerna och skylla på det?

Igår var en dålig kväll också, och när jag vaknade imorse ville jag bara försvinna. Usch, ingen bra helg. Inte ens våfflor och skidvm gjorde tillvaron bättre. Blä säger jag, BLÄ!



mums


keep the streets empty for me

idag har varit en lite konstig dag. Jag var och tränade imorse och efteråt kände jag mig som kung av allt, men sen när vi kom fram på noliamässan med skolan blåstes luften ur mig och jag var inte alls lika på topp längre. Konstigt det där. Nu är jag inte heller på topp, matten stirrar på mig och jag vill inte ta itu med den. Jag vågar inte öppna den, rädd att jag inte ska kunna nåt. Nej fy.

körvfest

har haft en väldigt bra och rolig helg i spikbodarna. I fredags var det fest för alla internationellare på wargen vilket var roligare än väntat faktiskt. Och i går var det den årliga oktåbern, och det  kanske var den roligaste festen hittills, no kidding.
Det åts körv, spelades beer pong, lyssnades på rammstein, åktes på såpa på golvet osv osv. Riktigt kul alltså. Så pass roligt att det ryktas om en oktåber pt.2.
Idag mår jag tipp topp, och det gjorde jag igår också. Det lönar sig att vara "salongsberusad" som mamma brukar säga.
Nu luktar det nybakta bullar, det får bli min sorti.

mästerkatten

vilken mästerkatt vi har här hemma. Tidigare idag kom han in med en fullstor levande skata som flög omkring i huset och upp på mitt rum och in i rutan, den blev utsläppt kort därpå dock. Jag fattar inte hur katter kan få tag i så stora fåglar. Impressive


nitton

helt underbart väder idag, och det enda jag har gjort är att gått ut på altanen i tofflor och andats lite. Jag hade så gärna velat vara i åre idag och swisha ner för backarna, har dåligt samvete för att jag inte åkt på mer än en månad. Tur att jag inte har årskort iaf, då hade det varit kniven mot strupen. På sportlovet blir det åre dock, skönt.
Superfint väder som sagt, när jag vaknade och kollade ut var det så himla ljust och fint, bara njöt en stund. Vintern är bra fin den. Vilken bra bild jag valde för att illustrera det.


cupcakes

jag bakade små cupcakes för nån vecka sedan, ville nästan inte äta upp dom så söta som dom blev.

välkomnar nya vänner på min tå

Onsdag, klarat halva veckan nu och därmed fått undan religionsprovet och bokrecensionen, SKÖNT! Har även skrivit klart talanalysen ikväll så nu är det bara matteprov och musikredovisning kvar. Jisses vad jag ska njuta på fredag eftermiddag när allt är klart. Sen lär väl nästa vecka bli likadan haha, då hoppar jag i sjön.

Annars då? Jo jag har fått en liten stad med blåsor på ena storstån. Inte mindre än fem små blåsor trängs på min lilla tå, och matte tycket inte om det. Även på andra foten finner man blåsor. Jag är nu officiellt blås-kvinnan.
Och alla dessa blåsor bara för att jag har haft på mig samma träningsskor som jag har i stort sett varje dag, vad är det som händer?

Hahaha åh jag skrattar åt mig själv när jag läser vad jag just skrivit. Vad har hänt med min blogg? Blåsor och matte?
Äh, välkommen till min vardag.

pain-cake

PAIN! Jag insåg att veckan som kommer inte kommer bli vidare rolig, så jag har ägnat stora delar av helgen till att plugga undan de mindre sakerna så att jag kan koncentrera mig på min fiende matten resten av veckan. Det jag har lyckats åstadkomma är att jag har gjort klart mina texter och mind maps till franskan, jag har läst över halva boken till engelskan, jag har knåpat ihop nästan hela musikredovisningen, jag har skrivit större delen av talanalysen och jag har pluggat religion i ett par fina timmar.
Så man kan väl säga att jag nästan har lyckats med min master plan att få undan allt utom rel-provet och ma-provet.
Känns bra, dock känner jag mig ändå jävligt stressad. Speciellt över matten, jag har ju inte ens öppnat boken på över två veckor. Jag har bara förnekat att provet närmar sig, satt pekfingrarna för öronen och sagt lalllalala istället.
Är det något jag är dålig på att ta tag i så är det definitivt matten, och jag vet varför. Jag är livrädd att jag ska börja plugga och sen inse att jag inte kan nånting what so ever, så då låter jag den ligga istället. Suck, skärpning.
*
Här kommer min fina vecka 7:

Måndag: Plugga matte så det ryker ur rumpan
Tisdag: Book report (muntl)?, religionprov och liten historiaredovisnig + Plugga mer matte
Onsdag: Book report (muntl)?, MER MATTE
Torsdag: Musikredovisning och studerande utav matematik
Fredag: Ma-prov och inlämning av talanalys
*
MEN, om jag nu ska se saken från den ljusa sidan så har både josefine och madde lovat att hjälpa mig med matten i god tid (tack gud). Plus att på fredag ska jag ta en efterlängtad fika med Julia. Och sen blir det tvådagars med både I-fest och oktåber.
Så nu ska jag bara ta mig igenom den här veckan. Sen blir det en skön helg.

söker sömn

är hemkommen från eup:n i helgen, och är trött som satan. Inte hela dagen dock, men det kommer små attacker då jag verkligen får kämpa för att hålla ögonen öppna. Helgen var roligare än jag trodde, dock fick mitt självförtroende sig en kyss utav själva upplevelsen med att umgås med alla brightheads haha, men det är lunch, jag klarar mig.
Det var verkligen en bra upplevelse, och jag får helt enkelt se det som en bra erfarenhet!
Det blev som sagt inte överdrivet mycket sömn i helgen, under tio timmar på tre dygn så i söndags natt sov jag nonstop i elva härliga timmar. Trots det vaknade jag upp med ett rätt tungt huvud och fortfarande trött, lär ta ett tag innan jag är back on track.
-
igår var jag på "gummibandsträning" så idag har mina armar det lite tufft, och idag var jag på bodyjam vilket var riktigt roligt faktiskt. Ledaren therese är så jäkla bra, man blir så sjukt taggad när det är hon som kör! Wiie.
Ikväll efter träningen tog jag mig friheten att äta upp de godisarna som blev kvar sen flygturen i söndags, fy fan vad gott det var. Godis när man är riktigt sugen är obeskrivligt gott.
-
Nu ska jag lägga mig i min underbara säng.

conscious

mmmmmmm, är kär i H&Ms conscious-kollektion. Ljust, virkat och sött. Vill ha alltihop.

EYP

Sitter och pluggar och förbereder mig för helgens äventyr! Jag ska ju till stockholm på EYP (european youth parliament). Det är skolor från hela sverige, och vi har blivit indelade i olika kommittéer med olika samhällsfrågor som huvudämne, och de frågorna ska vi diskutera i helgen. Vi ska skriva resolutioner och ha "general assembly" på söndag. Dresscode med kavaj osv gäller, och det kommer vara som i det riktiga parlamentet. Vi ska även ha team building, middag m.m så detta kommer säkerligen bli en spännande helg.. Förut var jag riktigt opepp och ville gråta när jag tänkte på att jag skulle iväg, men nu när jag har fått vänja mig med tanken ett tag och hunnit förbereda mig en del i mitt ämne (romernas situation osv.) känns det bättre. Jag måste helt enkelt försöka tänka positivt och dra nytta av den här erfarenheten jag kommer få. Plus att det tydligen kommer sitta fint på CV.t att ha varit på eyp.
Jag är dock smårädd att jag kommer känna mig korkad där borta tillsammans med alla andra bright heads, men äh fan det kommer gå bra.
Flyget går 06.35 imorgon bittu, woho nu kör vi.