NOKIA N9

Hett tips, är med och tävlar om nokias nyaste mobil (swipe.nokia.se) på shoppingandfashions blogg, http://shoppingandfashion.se/2011/10/31/tavla-om-nokia-n9/. Vore inte helt fel med en ny nalle alltså, med tanke på hur min nokia ser ut. Tävla ni med!

jag gör kväll

Ikväll har jag velat spy på studentmösse-beställningen och allt skit man kan få, men till slut har jag lyckats bestämma mig och skickat iväg den där förbannade ordern. Lär ju ändå ändra beställningen sen.... igen. Nä, en film kanske? Ja det låter bra. Godnatt.

...

Åh fy FAN vilken tråkig kväll jag har. Ville bara säga det, jag är sjukt less. Längtar till våfflor med sylt och grädde imorrn hos Jullan.

BIRDY

Får inte nog

söndag

Halloo
Idag blev jag väckt när min fina vän Erica kom hem till mig och plingade på dörren. Vi åkte till hennes mamma där vi fikade och tryckte i oss en varsn jättebiskvi. Som kompensation för det drog jag på gymmet lite senare. Där insåg jag att jag glömt mina träningsbyxor (igen), och fick träna i jeans.. Riktigt nice. Sen cyklade jag hem på min gnissel-cykel och lagade pasta med pesto, dör vad gott. Nu ska jag nog ta mig ett fotbad och tvätta bort färgen på händerna sen målningen i stugan igår (vilket förresten blev sjukt fint). Efter det tänkte jag fortsätta gå runt i trosor, lyssna på hög musik och städa upp lite i lägenheten!
Ha de!

en tur till Åre