måndag hemma

idag tog jag en hemmadag, var helt enkelt tvungen att ta igen förlorad sömn från helgen. Inget jag brukar göra, men jag var ju tvungen att testa om jag fick dåligt samvete eller inte. Det fick jag nämligen där nån gång i åttan när jag sket i skolan en dag. haha, det här är nog första gången sedan dess som jag stannat hemma. Inte lika dåligt samvete denna gång måste jag säga, jag valde ju ändå den dag då vi har minst lektioner. Anyway! Sov till tolv gjorde jag i alla fall, riktigt skönt! Sedan åt jag frukost/lunch med goda mackor och en smoothie.
Annat än det så har jag ägnat dagen åt att städa rummet ordentligt, dammtorkat och gjort fint så fint. Har även pluggat franska, packat upp, putsat skor och möblerat om lite. Dutti jag.


avskedspartaj

HALLÅ!

Jag har haft en fin helg, och idag är jag bakis.
I fredags hängde jag med lovisa hela eftermiddagen och kvällen. Vi bastade, pratade, lagade den godaste kycklingsalladen någonsin, kollade på på spåret och senare på kvällen gick vi in till pause för att ta en kvällsfika med sigge, hanna och louise.
Igår tog jag en löptur (solen värmde på ryggen!) och sen chillade jag järnet och åt marabou premium cocoa mint, söft. Runt sex fick jag skjuts till lovisa där det vankades avskedsfest för hanna och ett rejält tjejhäng. Vi gick på spader dam och köpte pizza och det var så så så gott. En riktigt fet pizza är inte helt fel ibland alltså.
Sedan var det party och några sviniga pöjkar kom på besök vilket resulterade i mycket krossat glas och blodiga fötter för lovisas del. Så imorse skrubbade vi blodfläckar från klinkergolvet med svinto.
Tiden gick helt sjukt snabbt och klockan hann bli 20 i 6 innan vi gick och la oss, sen gick vi upp igen kl 10 för att städa så jag känner mig lagomt trött. Ingen tid för sömn dock, det blir klanghallen och hockey istället om ett tag.
Bakis som sagt, lite så där i vågor. Worth it!

å ett å två

klappar mig själv på axeln i skrivande stund. Har nämligen kommit igång med morgonträningen igen, skönt. Var där igår, imorse och ska dit imorgon bitti också. Sen ska jag hålla det också, fortsätta åka dit innan skolan ett par gånger i veckan. Det är ju så otroligt skönt att träna på morgonen, man blir ju som piggare på dagen också. Dock är jag ändå inte nöjd, känner ändå att jag borde träna igen efter skolan men den mentala styrkan besitter jag då inte. Åh denna ångest, försvinn försvinn.
Dock har jag iallafall ett litet mål nu med träningen. Har nämligen planer på att springa midnattsloppet i sthlm i sommar, vore riktigt kul. Ingen större bedrift egentligen kanske, men ett mål är alltid bra. Hoppas bara att mina polerz är på, annars får dom hejja på mig istället. Hälla energidryck på mig osv.

vi tar det senare

god kväll
jag sitter och funderar på om jag borde plugga, "nej" säger den lilla miniemman på min vänstra axel. Om det inte är prov eller redovisning inom de två kommande dagarna har jag väldigt svårt att ta tag i pluggandet, i o för sig är det bara småsaker som egentligen inte är så viktiga vilket dock bidrar ännu mer till att jag inte tar tag i det. Äh, jag pluggar på söndag, min lilla pluggisdag.
Appropå plugg, idag redovisade vi om eu för en grupp nior, och körde även en lek med dom, och tur var väl det för chaises vad tråkigt dom måste ha haft. Stackarna. Skönt att ha det gjort dock, och imorgon har vi inga lektioner utan ska bara lyssna på föreläsningar hela dagen på campus. Så förbannat härligt.
-
trallalla, hejdå datorn och hej tvn.

det luktar nytt

lite shopping blev det också som sagt. Väldigt lagom med shopping faktiskt, och snällt mot plånboken dessutom.
Nya skor från jerns fick jag av mamma, finaste skorna i skinn och dessutom på halva priset, yatzy! Är kär.
Ett mönstrat linne från bikbok blev det också i finfina färger, kommer göra sig mycket fint till mockashortsen i sommar. Utöver det köpte jag en vanlig mörkgrå bas-tee på weekday, också den på halva priset. Även ett par nya hörlurar, och en vanlig men snygg tygpåse från beyond retro. Provade ett antal söta paysuits där också, men de flesta var så korta, eller så har jag för lång överkropp. Men hey, gillar man cameltoe så kan jag rekommendera dom. 

en tripp till hufvudstaden

helgen var fort överstökad tyvärr, men jag har iallafall haft en väldigt skön vistelse i huvudstaden. Själva meningen med trippen var ju att se romeo och julia på göta lejon, och jag hade väl inte direkt några förväntningar på den musikalen, men jag måste säga så här i efterhand att jag är helt blåst av stolen. HERREGUD vad bra den var, jag finner inga ord. Dansen, musiken, humorn, hela upplägget var så bra. Jag är verkligen glad att jag fick se den, verkligen något att rekommendera.
Lite shopping hann vi även med och en god middag på en thairestaurang i gamla stan. Igår fick jag dessutom gå omkring själv i stan eftersom mamma och marie skulle ta en långfika med sin kusin, inte mig emot. Jag gick fram och tillbaka och fram igen på drottninggatan och njöt av att få vara själv med den bara marken och solen. Åh, vad härligt det kan vara att vara i stockholm även om det bara är för ett par dagar. Jag ska definitivt boka in en eller flera stockholmsvistelser med kompisar i vår.
Sen var det ju inte helt fel att bo i Linas lägenhet som är så himmelens fin, åh en sån lägenhet vill jag ha i framtiden.

på tåget

Sitter just nu på tåget på väg till stockholm och håller på att kokas, stekas och ånga upp samtidigt. Först drog det kallt, så mamma och marie sa till konduktören, och då blev det hett vill jag lova. Fy fan, jag är alldeles röd i ansiktet och känner mig svettig. ÅH kan jag få nåt mellanting?
-
Mycket gött med internet dock måste jag säga. Kolla bloggar har jag gjort också och sett UPP, haha vilken söt film.

måne


som att flyga

det är lite småtråkigt när man sitter bänkad i skolan och ser ut genom fönstret för att se att himlen är blå, att det är rimfrost på träden, att dimman ligger tätt på sjön och att det helt enkelt är som ett riktigt sagoland där ute, men att man inte kan gå ut för att njuta av det.
8.15 till 16 nånting, det är inte mycket solljus till övers när man äntligen får komma ut. Trots detta är jag helt kär i vintern, den är härlig ändå.
igår när jag åkte buss hem var det så sjukt fint ner mot sjön, det låg en jättetjock dimma på isen (såg ut exakt som när man flyger ovanför molnen) och solen höll på att gå ner bakom annersia. Jag bara satt och glodde med öppen mun, kan vara något av det finaste jag sett. Hann såklart inte fota dock, när jag väl var hemma hade solen nästan gått ner och vårt hus ligger så långt ner mot sjön att jag hann inte kuta uppåt för att få en bra bild. Typiskt. På denna ser man iallafall en del av dimman bakom träden. Dålig bild i know, men ger ändå lite av den där dimma-känslan. Får hoppas på att dimman kommer tillbaka snart.

release


+

ännu en kvinna som vet hur det ska se ut.

konjak

nämen ser man på. Surfade in på lisaplace och såg att hon hade på sig mockashortsen jag la undan idag. Den kvinnan vet minsann hur man klär sig.

akta er

igår vankades det quatroboll som till slut blev trippelboll pga en dum gubbe som inte lät oss ha sporthallen så länge som han sagt. Kul var det dock att spela, och senare på kvällen blev det förfest samt fest i vårt allas älskade spikis. Jag dansade och hade roligt, åkte därifrån sist och hade stegen styrda hemåt, men ändrade mig tvärt och drog på efterfest istället. Där åt jag cheese och glass och mös på till klockan tre. Sen sov vi sex stycken i två ihoptryckta sängar och det kändes ungefär som att vara på utlandet, varmt och kvavt.
Blev hämtad av pappsen runt elva och drog hem för att ta en välbehövlig dusch. Senare på dagen drog vi till z-hallen för att se asplöven - öhc. Det var p r o p p a t med folk och en rolig match. Asplöven är ju favorittippade men öhc var faktiskt inte så långt borta från seger ändå. Kul hur som helst, hockeyfan I know.
Ikväll ska jag äta chips med dipp och sitta framför tvn. Jag ska också försöka att inte slå ner någon familjemedlem. Det är nämligen min favoritvecka på månaden och jag är arg, sur, grinig och lite sådär på vippen till ett mental breakdown när som helst.

hallå där

hola bandola, se vad som titta fram under kjola

sex månader

åh, tänk bara ben i sommar med boots, långa längder och en cape att dra på när kylan drar in mot kvällen. nomnomnomnomnomnom

dom kallar det tisdag

idag, idag.. Vad har jag gjort med denna dag? Jo, jag spenderade åtta härliga timmar i skolbänken, därefter besökte jag det ständigt återkommande mötet och efter det åkte jag hem för att äta en utsökt måltid lagad av fader min. Därefter pallrade jag mig iväg till löp och fys-träning med laget. När jag kom hem duschade jag och det tyckte jag var skönt, därefter fikade jag äggmackor med pappa och såg på en dokumentär om cornelis vreeswijk med han och anneli. Inget plugg varken igår eller idag helller, oerhört behagligt. Sikken dag va? Fullkomligt råspäckad.
-
ps. När jag väntade på bussen idag köpte jag ett automattuggummi och fick efter en stunds tuggande ont i magen, precis som jag alltid får när jag tuggar såna där runda gummin. Att jag aldrig lär mig.



home

hittade den här på emmas blogg, hur fint är inte detta?

ring-i-ding-ding

jullan är äntligen hemkommen från thailandet, så det var givet att det blev mys med chips och dipp hos henne ikväll. En födelsedagspresent fick jag också, en jättefin blå ring!
även några nya ringar som blivit införskaffade på lovet från kappahl, wedins och kicks.

revydans


nostalgi

såg att filmen matilda gick på ettan, så jag zappade dit illa kvickt. Matilda var min favoritfilm när jag var yngre, och jag kommer ihåg att jag alltid ville hyra den när vi var på videoteket haha. Så nu sitter jag och kollar på den med stor entusiasm, en riktig nostalgitripp är det.

jojotest

åh herregud, jag har då aldrig varit så stum i benen eller haft en sån smärta i halsen och ner mot bröstet som idag haha, helt gälet. Vi hade alltså ett par tester med laget och gjorde ett jojotest (ett slags konditionstest) som är ungefär som ett beeptest fast tuffare. Fy faan vad jobbigt det var, de flesta tjejer la sig ner på golvet helt utpumpade när det var klart och en tjej grät till och med. Haha, antigen var det grymt jobbigt eller så är vi sjukt otränade hela bunten (vilket inte är helt omöjligt).
Jag är nöjd iallafall, klarade längst i min grupp så det kändes ju fint. Grejen är bara att vi ska göra om det senare för att mäta eventuella förbättringar så det blir ju superkul. Måste helt klart träna upp mig tills det.
Nu längtar jag tills ikväll, då ska jag äta chips och dricka zeunerts.

yum-yum