dunno

vaknade imorse och baksmällan var äntligen över, tack för det. Så jag tog min en löptur för att mäta min maxpuls till en idrottsuppgift, skönt värre. Mötte det där gamla kvinnliga tvillingparet som också var ute och sprang, dom som alltid har exakt likadana kläder. haha åh det ser så roligt ut. Precis likadan springstil har dom också.
Sen gick jag ner i tvättstugan och tvättade två maskiner, var tvungen att tvätta kläderna jag hade på mig i fredags då jag halkade och gjorde en riktig filmvurpa i någons spya.. ååh det är så vidrigt, men nu luktar kläderna gott igen. Jag kommer ihåg att jag inte tyckte att det var så farligt just då, men att jag ändå borde göra nåt åt det, så jag sprang ut på gräsmattan och började rulla runt i gräset som var blött. mm.. en finfin kväll.
Nu tänkte jag försöka knåpa ihop en film som jag har tänkt göra sen i augusti. Kl 16 ska jag åka och kolla hockey, och ikväll ska jag till sigge för lite chillerill.
ha däh!

svart, svart och åter svart

jag kan inte sluta

monki x2

När jag ändå är inne på monki, åh vilken underbaring. Där har vi en jacka jag suktar efter.

monki

Jag är lite sugen på den här, kommer den på rea slår jag nog till för just nu är den aningen utanför min prisklass. Den ser så skön ut, och jag skulle gärna vela ha något som går att ha till tights. Sen så kan man ju ha nycklarna i fickan!!!!!!!

countdown

SNART, är det lov. Och lov innebär Frankrike och att jag åker om mindre än en vecka, helt gäälet!!
Det är lite svårt att förstå att jag faktiskt ska åka till kärlekens huvudstad och få vara där med ett gäng kompisar. Huvva vad kulturella vi ska vara, full rulle hela dagarna. Det ska bli riktigt kul med Frankrike, nervös är jag dock, men oj vad kul det ska bli.
-
Den här veckan är det en del i skolan också, två redovisningar + ett prov igår, ett prov idag och ett prov imorgon. Dock kan man inte plugga nåt vidare till provet imorgon, så jag är så gott som klar med skolarbetet innan lovet förutom några småsaker. SKÖNT!
-
Eftersom jag inte behövde studera ikväll åkte jag till z-hallen och såg öhc spöa skiten ur kramfors. En varmkorv blev det också såklart, obligatoriskt. Nu ska jag återvända till kungarna av tylösand.. Herregud vad jag har bytt ner mig när det kommet till tvserier, från greys till detta. Men men, jag följer bara mitt hjärta.

baby there's a shark in the water

den här tjejen har en skön röst, nom nom. Svårt att inte sjunga med till låten heller.

iphone

nu när jag ändå är inne på saker som imponerar så hittade jag den här videon på karnas blogg, ta en titt. Detta om något är häftigt.


be mine

jag har för det mesta trott att andreas wijks sångtalang varit överskattad, tji fick jag när jag äntligen tog mig tid till att lyssna. Hans tolkning utav låten nedan är riktigt grym och otroligt mycket bättre än orginalet enligt mig. Sen för att inte tala om att han ser bra ut, att han klär sig som en kille ska och att han bara är en simpel 93:a precis som jag. Nä, vilken kille kort och gott. Ganska imponerande må jag säga.


döda poeters sällskap

hade en fin helg.
Körde bodyjam i fredags eftermiddag och ärligt talat rös över hur bra instruktören var, tjofaderittan vilken peppad tjej! Därefter på kvällen drog jag till julia för lite föris och sen behöver jag väl inte nämna hur otroligt mycket festen vi sen drog till sög och att vi istället åkte tillbaka in till stan till julia. Jag hade dock kul ändå, kanske för att jag var betydligt gladare och onyktrare än de andra.
På lördagen mådde jag förvånansvärt bra så jag jobbade undan lite matte och drog sen till klanghallen för att se broderkakan spela match med öhc. (han har förresten blivit värvad av dom, YEAH, grattis grattis!)
Kvällen spenderade jag med mina vänner olwpåsen och holidaydippen, hur najs var inte det?
Igår söndag åkte jag till sundsvall med koffe, danne och tobbe för att spendera lite värdefull tid tillsammans på ikea och birsta. Jag köpte galgar, endast. Och en korv såklart.
Vi körde en massa billekar på vägen hem och hade det kul, hela dagen var ett party. När jag kom hem åkte jag till sigge för att se på "döda poeters sällskap" med henne och Lovisa. En riktigt bra söndag helt enkelt, och jag som normalt hatar söndagar.

en fin lördag

igår kom bröderna och josefin på middag.
Anneli hade gjort en slags pitabrödtacos som var mycket mycket god, och som vi avnjöt på finduken i vardagsrummet.
Det är alltid roligt att träffa dom så middagen blev en succé. Plus att detta kan ha varit första gången jag inte spillde på annelis finduk. Det har blivit som intern grej att jag alltid alltid gör det (vilket jag osannolikt nog gör) men den gubben gick inte denna gång, woho!
Efter middagen åkte jag till jullan för lite tv och fönsterhäng, även det var trevlans. En bra lördag helt enkelt.

i väntan på skjuts


halebop

han skrämmer mig fruktansvärt mycket

hallå där!

tittade förbi tingan igår där lovisa och sigge satt och fikade. Mysigt café de där må ja säga

the morning report


pass it on

jag rycker till varje gång jag hör klickljuden i denna låt. Det låter exakt som när nån skriver till en på facebook och jag blir så förväntansfull varje gång, men så är det aldrig så.
suck.

barnaministeriet

jag sitter och lyssnar på barnaministeriet på p4 och kan inte rå för att tårarna börjar rinna

"– När det kommit en ny knöl blir mamma och pappa ledsna. Då tröstar jag dom. Jag klappar mamma, berättar cancersjuka Gustav, 7 år. Barnaministeriet harföljt Gustav under flera månader . Han genomgick flera plågsamma behandlingar för att bli kvitt sjukdomen som upptäcktes efter att Gustav haft ont i benen ett tag. Ungefär 300 barn får diagnosen cancer varje år i Sverige. I ett nära porträtt följer vi med och lär känna Gustav. Sänds lördag 9 oktober kl. 11.03 i P4."
det är när jag hör sånt här jag får lust att jobba med "min stora dag", stiftelsen som förverkligar svårt sjuka barns drömmar.
fan, varför skulle jag råka lyssna på det här reportaget nu, nu är jag helnere.

frulle

en riktigt frukost kan ju vara något av det bästa som finns.
godmorgon.

..speciellt bra från 2.00 och framåt

mmm.. Den här är bra, den är riktigt bra faktiskt. Jag fucking slår dig om du inte lyssnar på den.

things will never be the same again

ååh äntligen hemma från sju timmars diskande på spiltas krog. Det var knökfullt med folk och jag trodde aldrig att disken skulle ta slut, men det gjoorde den till slut, holy moly. Fötterna och ryggen värker men nu ligger jag i sängen under täcket och lyssnar på JJ och väntar på att min supersaftiga lön (inte så supersaftig) ska trilla in på kontot. Bästa känslan, när man jobbat klart och vet att det bara är att vänta på pengarna. GÖTT.
Annars då? jo tack, jag fick tillbaka mitt matteprov imorse. Drog till med ig, mitt allra första ig. Vilken känsla, vet inte riktigt om jag ska skratta eller gråta. Men tröst finns, av alla tre matte c-klasser fick över hälften ig. HAHA, helt galet dåligt. Måste vara lärarna det är fel på, helt klart.


monarki

har äntligen skrivit klart min eup-uppsats och nu är belöningen kungarna av tylösand och medwurstmackor.

gubben i lådan

halo!
jag har just badat fötterna jag så nu är dom så lena att vem som helst skulle vela gnugga dom mot sin kind och ooa av njutning. Jag ska snart äta fruktsallad också, tjoho vilken kväll.
Skulle egentligen plugga men nja, det hinns sen. Sitter med datorn i knät i soffan istället och ser på "Elvis i glada Hudik" på ettan med mamma, haha skönare gäng.

åre höstmarknad

igår åkte jag och sigge upp till åre för att gå på åre höstmarknad med Lovisa, Louise och Lydia. Vi fem skuttade omkring i den underbart fina vädret och smakade tunnbrödschips och åt godis! Åre är mysigt på hösten och marknad är mysigt så det blev en väldans mysig dag. Och mysigare blev det när vi gick på bahnhofs och käkade lunch, fikade och spelade fia med knuff. Det är galet hur kul det spelet kan vara med lite entusiasm. Det var en bra dag helt enkelt! Köpte en halsduk gjorde jag också, myys.